De Prijsuitreiking 2020

Bijgewerkt woensdag 30 september 13:15

Op deze plek zal op de avond zelf weergegeven worden hoe het loopt met het aantal bezoekers.

De prijsuitreiking en opening van de tentoonstelling van de winnaars van de Buning Brongers Prijzen 2020 zal plaats vinden op vrijdag 2 oktober vanaf 16:00 uur in Arti et Amicitiae in Amsterdam. De tentoonstelling is vervolgens te zien tm 18 oktober 2020.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

In verband met corona zullen er extra maatregelen getroffen moeten worden. Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar komt zal dat op deze pagina worden meegedeeld. Bekijk voor uw bezoek deze pagina dus nog even voor de meest actuele informatie.

Programma:
16:00 Aanvang
18:30 Prijsuitreiking
21:00 Einde

Het aantal bezoekers dat tegelijkertijd de expositie mag bezoeken is vastgesteld op 30 personen. Hieronder kunt u (gratis) kaarten reserveren in tijdslots van één uur. Reserveren en registreren kan ook aan de deur. Wanneer het maximum aantal bezoekers is bereikt zult u even moeten wachten tot er wat bezoekers zijn vertrokken. Dit kan eventueel beneden in de sociëteit van Arti et Amicitiae.

Bestel alstublieft niet meer tickets dan nodig en laat het ons weten als u onverhoopt verhinderd bent.

Het is per persoon helaas niet mogelijk re reserveren voor meer dan één tijdslot van één uur.

Mocht het op de avond zelf in een tijdslot daarna rustig genoeg zijn dan is het mogelijk op dat moment aan de deur de reservering te verlengen.

Heeft u vragen hierover? Laat het ons weten via dit formulier.

Ziet u hieronder geen reserveringsmogelijkheid? Klik dan hier.